!

Hur ser behoven ut för din bil?

Vi erbjuder ett stort tjänsteutbud för att se till att din bil är i toppskick. Är du på jakt efter en tjänst som inte står med nedan kan du självklart höra av dig till oss.

services_icon1

Reparation och service

Oavsett om du har en mindre skada eller om din bil är i behov av en komplex reparation kan du lita på att vårt kompetenta team alltid utför arbete av högsta kvalitet. Vilket bilmärke och vilken modell det än gäller tar vi hand om fordonet genom både service och reparationer. Vi är helt enkelt här för att hålla din bil i toppskick!

services_icon1

Plåtreparationer och lackering

Bilens yttre är viktigt av flera skäl och vi kan se till att det håller sig fint så att du kan känna dig stolt över din bil. Oavsett om det handlar om mindre skavanker eller omfattande skador så tar vi oss an alla typer av plåtreparationer och lackeringsarbeten.

services_icon1.png

Bilvård och rekonditionering

När du lämnar in din bil för tvätt eller rengöring kan du förvänta dig en förstklassig finish från oss. Vi får bilen att kännas som ny igen, både utvändigt och invändigt. Detta passar sig oavsett om du precis köpt en begagnad bil som du vill få ren, eller om du helt enkelt känner att bilen du kört ett tag behöver få sig ett ansiktslyft.

services_icon1

Däckbyte och balansering

Vi står även till din tjänst för att byta däck och se till att de är perfekt balanserade, för en smidig och säker körupplevelse, oavsett vilket underlag du planerar att köra på. I samband med detta kan vi även ge råd och erbjuda försäljning av nya däck.