!
Bilverkstad prisvärd i Huddinge

Jodi Bilservice

Vi vill önska dig varmt välkommen till oss på Jodi Bilservice! Vi är en professionell allbilsverkstad som erbjuder högkvalitativa tjänster till förmånliga priser inom bilservice, tvätt och rekond, reparationer och däckhantering. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga,och står sig starkt mot andra auktoriserade verkstäder.

När du besöker oss kommer du alltid att träffa våra serviceinriktade och kunniga mekaniker. Vi är dedikerade till att göra det bästa för varje kund och har gedigen erfarenhet som sträcker sig över två decennier inom branschen.

Vi utför reparationer och underhåll enligt tillverkarens riktlinjer och säkerställer att eventuell nybilsgaranti förblir giltig om sådan är i kraft. Hos oss använder vi enbart certifierade bilreservdelar som uppfyller eller överträffar EU:s normer (1400/2002/EG) när det gäller kvalitet. Dessutom garanterar vi en treårig funktionsgaranti på alla våra reservdelar. Ta kontakt med oss direkt för att boka en tid!

Ett klimatmedvetet val

Här på Jodi Bilservice har vi stort fokus på att bedriva verksamheten på ett sätt som är skonsamt för miljön. Ett av våra centrala inslag i vår klimatsmarta strategi är att investera i energieffektiv utrustning och teknologi. Genom att minska vår energiförbrukning sparar vi inte bara pengar utan vi bidrar även till att minska utsläppen och vår klimatpåverkan.

Förutom vår energieffektivitetssatsning har vi även lagt stor vikt vid återvinning och avfallshantering. Vi har etablerat en noggrann policy för att maximera återvinningen och minska avfallsmängden som hamnar på soptippen. Detta innebär att vi strävar efter att återvinna och återanvända så mycket material som möjligt och vi samarbetar med pålitliga återvinningspartners för att säkerställa att vårt arbete är i linje med de senaste hållbarhetsstandarderna.

Vår övertygelse på Jodi Bilservice är att små åtgärder kan ha en stor inverkan, och vi tror att vi genom att agera ansvarsfullt kan göra skillnad. Vår vision är att inte bara serva och reparera fordon, utan också att vara en positiv kraft för att bevara vår värld. Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en bättre framtid!

Bilverkstad miljövänlig Huddinge

Företag och privatpersoner

Jodi Bilservice hälsar både företagskunder och privatpersoner varmt välkomna till vår verkstad. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och professionell service oavsett vilken typ av kund du är. Kontakta oss idag för att boka en tid, vi ser fram emot att assistera dig med dina fordonsbehov!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify